[title_nd title=”INSCHRIJVEN” tag=”h1″ style=”subtitle” align=”left” color=”#a4a4a4″]
[title_nd title=”(Toekomstige) ouders zijn altijd welkom om de school te bezoeken.” tag=”h3″ style=”subtitle” align=”left” color=”#9933cc”]
[divider_nd size=”big” align=”left” color=”#88169e”]

Ouders die hun kind op de DelaReyschool willen inschrijven, kunnen daarvoor een afspraak maken door te bellen naar de school. Zij krijgen dan eerst een kennismakingsgesprek met de directeur en daarna een rondleiding door de school van twee kinderen uit groep 7/8.

Meestal zijn nieuwe kinderen vierjarigen. Ongeveer een maand voor hun vierde verjaardag krijgen ingeschreven kinderen een uitnodiging met informatie over de wen-ochtenden.

Voor ieder kind dat van een andere school komt, krijgt onze school een onderwijskundig rapport. Wij sturen zo’n rapport ook aan de nieuwe school van vertrekkende kinderen.