stukje van visie/missie

Leren op eigen niveau en in eigen tempo,
dat is onze visie op onderwijs.

[divider_nd size=”big” align=”center” color=” #009eca”]
[title_nd title=”EEN SCHOOL OP MAAT” tag=”h1″ style=”subtitle” align=”left” color=”#a4a4a4″]
[title_nd title=”Niet iedereen is gelijk, wel gelijkwaardig.” tag=”h3″ style=”subtitle” align=”left” color=”#009eca”]
[divider_nd size=”big” align=”left” color=”#33b1d5″]

Wij willen dat alle kinderen zich zo goed mogelijk ontplooien, daarom proberen we een klimaat te scheppen waarin ieder kind zich in een sfeer van vertrouwen en gelijkwaardigheid kan ontwikkelen.

Bij ieder kind bewerkstelligen wij een doorlopend ontwikkelingsproces van groep 1 t/m 8 waarin rekening wordt gehouden met de eigenheid van het kind.

De leerlijnen van de methodes dienen als handvatten om de kinderen op eigen manier en niveau te laten leren. Dit kan in tempo, verdieping, verbreding of met extra ondersteuning.